MENU (DO WYBORU)

1) OBIAD (do wyboru)

I DANIE

  • rosół z makaronem
  • krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
  • zupa pomidorowa z ryżem
  • zupa ogórkowa z kluseczkami

         II DANIE

  • kotlet schabowy w bułce lub otrębach
  • kotlet drobiowy w bułce lub otrębach
  • kotlet nadziewany pieczarkami i serem
  • kotlet devolai
  • rolada drobiowa lub wołowa
  • podudzie z kurczaka
  • pieczeń

        2) DESER (do wyboru)

  • deser lodowy
  • szarlotka

        3) DANIA GORĄCE (do wyboru)

  • flaczki
  • strogonof
  • łódki z fileta z ryżem i surówką
  • kluski śląskie i pieczeń z surówką
  • szaszłyk z frytkami lub ryżem i surówką
  • nadziewana nóżka z kurczaka podawana z ćwiartkami ziemniaków i surówką
  • gordon z frytkami i surówką
  • koperta wieprzowa w sosie z ryżem i surówką
  • eskalopki z frytkami i surówką
  • krokiet z barszczem
  • rolada z udźca z talarkami i surówką
  • żurek z kiełbasą
  • gulasz
  • kurczak w cieście francuskim podawany z ćwiartkami z ziemniaków i surówką

        4) ZIMNA PŁYTA (do wyboru)

  • galaretka z kurczaka
  • wędlina
  • ryba w occie
  • śledź po japońsku
  • koreczki śledziowe
  • pieczeń
  • brokuły w filecie
  • filet w zalewie octowej
  • jajko w szynce
  • sałatki : jarzynowa, z kurczaka, tuńczykowa, śledziowa, kebab-gyros
  • rożki z szynki z nadzieniem chrzanowym
  • kurczak w occie balsamicznym

             5) NAPOJE CIEPŁE I ZIMNE

  • herbata 
  • kawa parzona
  • kawa rozpuszczalna
  • napój tymbark
  • pepsi
  • sprite