MENU (DO WYBORU)
1) OBIAD (do wyboru)
I DANIE
- rosół z makaronem
- krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
- zupa pomidorowa z ryżem
- zupa ogórkowa z kluseczkami
II DANIE
- kotlet schabowy w bułce lub otrębach
- kotlet drobiowy w bułce lub otrębach
- kotlet nadziewany pieczarkami i serem
- kotlet devolai
- rolada drobiowa lub wołowa
- podudzie z kurczaka
- pieczeń
2) DESER (do wyboru)
- deser lodowy
- szarlotka
3) DANIA GORĄCE (do wyboru)
- flaczki
- strogonof
- łódki z fileta z ryżem i surówką
- kluski śląskie i pieczeń z surówką
- szaszłyk z frytkami lub ryżem i surówką
- nadziewana nóżka z kurczaka podawana z ćwiartkami ziemniaków i surówką
- gordon z frytkami i surówką
- koperta wieprzowa w sosie z ryżem i surówką
- eskalopki z frytkami i surówką
- krokiet z barszczem
- rolada z udźca z talarkami i surówką
- żurek z kiełbasą
- gulasz
- kurczak w cieście francuskim podawany z ćwiartkami z ziemniaków i surówką
4) ZIMNA PŁYTA (do wyboru)
- galaretka z kurczaka
- wędlina
- ryba w occie
- śledź po japońsku
- koreczki śledziowe
- pieczeń
- brokuły w filecie
- filet w zalewie octowej
- jajko w szynce
- sałatki : jarzynowa, z kurczaka, tuńczykowa, śledziowa, kebab-gyros
- rożki z szynki z nadzieniem chrzanowym
- kurczak w occie balsamicznym
5) NAPOJE CIEPŁE I ZIMNE
- herbata
- kawa parzona
- kawa rozpuszczalna
- napój tymbark
- pepsi
- sprite